Kaņepju eļļa ar garšvielām - Veselīga recepte

Kaņepju eļļa ar garšvielām

Izbaudi un pagatavo pats savu kaņepju garšaugu eļļu!

Nerafinētai kaņepju eļļai, ja vien tā ir svaigi spiesta, piemīt jauks aromāts un maiga, patīkama garša.

Pagatavošana:

  1. Kaņepju eļļu samaisa ar pāris tējkarotēm citrona sulas.
  2. Pievieno nedaudz sāls un maltu melno piparu.
  3. Iegūto mērci izmanto, piemēram, salātlapu, tomātu, olīvu un fetaki siera salātiem, svaigu gurķu salātiem, burkānu salātiem.
Uz veikalu

Kaņepju eļļa ar garšvielām

Nerafinētai kaņepju eļļai, ja vien tā ir svaigi spiesta, piemīt jauks aromāts un maiga, patīkama garša.

  1. Kaņepju eļļu samaisot ar pāris tējkarotēm citrona sulas
  2. pievienojot nedaudz sāls un maltu melno piparu
  3. iegūst mērci, ko izmanto, piemēram, salātlapu, tomātu, olīvu un fetaki siera salātiem, svaigu gurķu salātiem, burkānu salā­tiem.

Uz Veikalu
Garšaugu eļļa