Granola Senlejiešu Gaumē - Veselīga un Garda Uzkoda
Granola Senlejiešu Gaumē
Sastāvdaļas:
- 50g kaņepju sēklas
- 200g auzu pārslas
- 100g mandeļu riekstu
- 50g ķirbju sēklas
- 50g pekanriekstu
- 50g kokosa skaidiņu
- medus vai kļavu sīrups
- 1 tējkarote vaniļas
Pagatavošana:
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 120°C.
- Sasmalciniet mandeles, ķirbju sēklas, pekanriekstus un valriekstus virtuves kombainā.
- Pārberiet riekstu maisījumu lielākā bļodā un pievienojiet pārējās sastāvdaļas, labi samaisiet.
- Izklājiet maisījumu vienmērīgi uz cepešpannas ar cepampapīru.
- Cepiet 35 minūtes, izņemiet no cepeškrāsns un pārlejiet ar medu, labi samaisiet.
- Cepiet vēl 25-30 minūtes līdz granola ir zeltaini brūna. Atdzesējiet un baudiet!
Uz veikalu