Granola Senlejiešu Gaumē - Veselīga un Garda Uzkoda

Granola Senlejiešu Gaumē

Granola Senlejiešu Gaumē

Sastāvdaļas:

  • 50g kaņepju sēklas
  • 200g auzu pārslas
  • 100g mandeļu riekstu
  • 50g ķirbju sēklas
  • 50g pekanriekstu
  • 50g kokosa skaidiņu
  • medus vai kļavu sīrups
  • 1 tējkarote vaniļas

Pagatavošana:

  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 120°C.
  2. Sasmalciniet mandeles, ķirbju sēklas, pekanriekstus un valriekstus virtuves kombainā.
  3. Pārberiet riekstu maisījumu lielākā bļodā un pievienojiet pārējās sastāvdaļas, labi samaisiet.
  4. Izklājiet maisījumu vienmērīgi uz cepešpannas ar cepampapīru.
  5. Cepiet 35 minūtes, izņemiet no cepeškrāsns un pārlejiet ar medu, labi samaisiet.
  6. Cepiet vēl 25-30 minūtes līdz granola ir zeltaini brūna. Atdzesējiet un baudiet!
Uz veikalu