Kaņepju Piens: Spēcinošs Dzēriens Veselībai

Kaņepju Piens

Kaņepju piens

Kaņepju piens – spēcinošs dzēriens veselībai rudenī. No kaņepju sēkliņām var iegūt pienu – baltu kā govs pienu un ļoti spēcinošu. To gan nevajadzētu dzert lielos daudzumos, pilnīgi pietiek ar pusglāzi dienā.

Sastāvdaļas:

  • 100g negrauzdētas kaņepju sēklas
  • 1 litrs ūdens
  • (Pēc izvēles) Medus, brūnais cukurs, kļavu sīrups, dateles, banāns, kakao pulveris, vaniļas cukurs, sāls, zaļumi

Pagatavošana:

  1. Mērcējiet kaņepju sēklas ūdenī nakti.
  2. Sablendējiet izmērcētās sēklas ar ūdeni, līdz masa kļūst piena balta.
  3. Izkāsiet caur marli vai sietu.
  4. Pievienojiet saldinātājus vai garšvielas pēc izvēles.
  5. Pirms dzeršanas samaisiet, jo piens noslāņojas.

Izdzeriet pusglāzi piena, un enerģijas patiešām pietiek visai dienai, jo kaņepju sēklas ir lielisks olbaltumvielu un omega-3 un omega-6 taukskābju avots.