Senlejiešu Tumšās Šokolādes Braunijs ar Kaņepju Sēklām - Dievīga Deserta Recepte
Senlejiešu Tumšās Šokolādes Braunijs
Sastāvdaļas:
- 2 tāfelītes tumšā šokolāde
- 1 paciņa sviesta
- 100 g miltu
- 3 olas
- 100 g cukura
- 50 g lobītas kaņepju sēklas
Pagatavošana:
- Sadala šokolādi gabaliņos un izkausē katliņā uz lēnas uguns.
- Pievieno sviestu, sagrieztu gabaliņos, un izkausē. Abas masas samaisa līdz viendabīgai masai. Kamēr šokolādes masa dziest, sagatavo mīklu.
- Bļodā ber miltus, cukuru un iesit olas. Visu samaisa kopā līdz viendabīgai masai.
- Pie izveidotās mīklas pievieno izkausēto šokolādi un samaisa visu kopā.
- Pievieno lobītas kaņepju sēklas un samaisa visu kopā.
- Izveidoto masu lej veidnē, kas izklāta ar cepampapīru, un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 15-20 minūtes.
- Ļauj braunijam atdzist un baudi!
Uz veikalu