Senlejiešu Tumšās Šokolādes Braunijs ar Kaņepju Sēklām - Dievīga Deserta Recepte

Senlejiešu Tumšās Šokolādes Braunijs

Gardais tumšās šokolādes braunijs ar kaņepju sēklām.

Sastāvdaļas:

  • 2 tāfelītes tumšā šokolāde
  • 1 paciņa sviesta
  • 100 g miltu
  • 3 olas
  • 100 g cukura
  • 50 g lobītas kaņepju sēklas

Pagatavošana:

  1. Sadala šokolādi gabaliņos un izkausē katliņā uz lēnas uguns.
  2. Pievieno sviestu, sagrieztu gabaliņos, un izkausē. Abas masas samaisa līdz viendabīgai masai. Kamēr šokolādes masa dziest, sagatavo mīklu.
  3. Bļodā ber miltus, cukuru un iesit olas. Visu samaisa kopā līdz viendabīgai masai.
  4. Pie izveidotās mīklas pievieno izkausēto šokolādi un samaisa visu kopā.
  5. Pievieno lobītas kaņepju sēklas un samaisa visu kopā.
  6. Izveidoto masu lej veidnē, kas izklāta ar cepampapīru, un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 15-20 minūtes.
  7. Ļauj braunijam atdzist un baudi!
Uz veikalu