Senlejiešu Banānmaize - Veselīga un Garda Recepte ar Kaņepju Sēklām

Senlejiešu Banānmaize

Gardas un veselīgas Senlejiešu banānmaizes šķēle

Sastāvdaļas:

  • 3 labi nogatavojušies banāni
  • 100 g auzu miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 ola
  • 100-200 g mellenes
  • 50 g lobītas kaņepju sēklas
  • 100 g cukura (pēc izvēles)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 50 ml augu piena

Pagatavošana:

  1. Saspaidiet banānus ar dakšiņu.
  2. Pievienojiet saspaidītajiem banāniem auzu miltus, cepamo pulveri un olīveļļu.
  3. Pievienojiet augu pienu un olu, visu samaisiet.
  4. Iemaistiet lobītās kaņepju sēklas un mellenes.
  5. Lejiet masu cepamformā, kas izklāta ar cepampapīru, un izdekorējiet ar banānu pusītēm.
  6. Cepiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 25-30 minūtes.
  7. Pasniedziet ar zemesriekstu sviestu un banānu šķēlītēm.
Uz veikalu