Senlejiešu Banānmaize - Veselīga un Garda Recepte ar Kaņepju Sēklām
Sastāvdaļas:
- 3 labi nogatavojušies banāni
- 100 g auzu miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 ola
- 100-200 g mellenes
- 50 g lobītas kaņepju sēklas
- 100 g cukura (pēc izvēles)
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 50 ml augu piena
Pagatavošana:
- Saspaidiet banānus ar dakšiņu.
- Pievienojiet saspaidītajiem banāniem auzu miltus, cepamo pulveri un olīveļļu.
- Pievienojiet augu pienu un olu, visu samaisiet.
- Iemaistiet lobītās kaņepju sēklas un mellenes.
- Lejiet masu cepamformā, kas izklāta ar cepampapīru, un izdekorējiet ar banānu pusītēm.
- Cepiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 25-30 minūtes.
- Pasniedziet ar zemesriekstu sviestu un banānu šķēlītēm.
Uz veikalu